O nas

Zakaj potrebujete storitev ŠOKŠTROM
in kdo jo bo za vas naredil

Nesporno dejstvo je, da vsi dobavitelji elektrike v Sloveniji nagrajujejo z dobro ceno samo nove odjemalce. Obstoječe odjemalce pa po poteku akcijskega cenika premaknejo v redne cenike in jim tako zaračunavajo bistveno večje zneske.
To preprosto pomeni, da vsi uporabniki, ki ne zamenjano dobavitelja vsako leto, plačujejo elektriko več, kot bi jo lahko.
Pa še nekaj, elektrika je od vsakega dobavitelja popolnoma enaka, le cena je druga.

 

Zakaj potem od 850.000 gospodinjstev zamenja dobavitelja vsako leto le njih 55.000?

1. Ker ne vedo tega, kar smo zapisali zgoraj
2. Ker se ne spomnijo, da bi to naredili
3. Ker ne vedo, da obstaja trenutno kar 14 ponudnikov elektrike v Sloveniji
4. Ker ne znajo izmed njih izbrati trenutno najugodnejšega ponudnika
5. Ker se bojijo sklepanja nove pogodbe in morebitnih zapletov
6. Ker nimajo časa

Zato smo za vas pripravili storitev ŠOKŠTROM.

1. Redno bomo spremljali ponudbo vseh 14. ponudnikov elektrike v Sloveniji
2. Na podlagi vašega obstoječega računa bomo pripravili primerjavo 
3. Izdelali bomo predlog, za vas najugodnejših ponudb
4. Opravili bomo vse potrebno za spremembo dobavitelja. Vi boste predlog le potrdili.
5. Pred potekom akcijske pogodbe vas bomo pravočasno opozorili, da je treba ponovno      preveriti ponudbo.


Kdo je Andrej?
Od leta 2002 aktiven v energetiki, licenciran trgovec z elektriko je 11 let deloval v regionalno prisotnem podjetju EFT Group, od leta 2007 kot direktor podjetja Električni finančni tim d.o.o. odgovoren za slovenski trg in od 2007 kot direktor EFT Slovakia s.r.o. odgovoren za slovaški trg. Specializiran za tehnično analizo cene elektrike je poznan po natančnih analizah, razvoju lastnega modela napovedi cene ter strasten trgovec in pogajalec.

V letih 2016 – 2018 je kot direktor vodil dobavitelja elektrike Energia gas and power d.o.o., v katerem je med drugim postavil in vodil prodajno strategijo podjetja in razvijal prodajne kanale. 

Danes na samostojni poslovni poti med drugim razvija dve blagovni znamki OPTIŠTROM in ŠOKŠTROM, v okviru katerih svoje bogato znanje in izkušnje iz trgovanja in prodaje elektrike, analitike, razumevanja trga in poznavanje dobaviteljev usmerja v storitve, ki odjemalcem pomagajo optimizirati njihove stroške za električno energijo in druge energente.

 

Kdo je Gorazd?
Samostojni podjetnik že od leta 1990. V zadnjem obdobju deluje na področju postavitve spletnih sistemov in spletnega marketinga za male podjetnike, obrtnike, rokodelce, umetnike, pa tudi posameznike, ki iščejo svojo priložnost na internetu.

Da bi tem subjektom pomagal čimbolj poenostaviti postopke združuje pod svojim okriljem še fotografiranje, grafično oblikovanje in tisk poslovnih materialov.

Je avtor knjige “Zaslužek na internetu za začetnike” in spletnega programa “Kako postaviti svoj posel na splet in z njim zaslužiti”

V blagovni znamki ŠOKŠTROM deluje kot razvijalec spletnega sistema in  kot  promotor storitve, ki pomeni za uporabnike stalno najnižjo možno ceno elektrike.